top of page
 • Foto van schrijverLASVEGAS NL

Een Las Vegas city trip deal boeken

Sta je te popelen voor een citytrip naar Las Vegas? Maar hoe boek je dat het beste? En waar moet je op letten om een goede deal te vinden? Er zijn tal van factoren die de prijs beinvloeden, zoals je vertrekdatum, de duur van je verblijf, het type hotel dat je wilt, en of bagage is inbegrepen. In dit artikel hebben we handige tips verzameld om een goede deal te scoren en via welke route je dit het beste kunt doen.


Welke elementen hebben invloed op de prijs

De prijs van een reis naar Las Vegas wordt beinvloed door verschillende factoren. Door hier slim gebruik van te maken en flexible te zijn, kun je goedkoper naar Las Vegas reizen en toch in een goed resort verblijven. Hier zijn verschillende punten om rekening mee te houden:

 • De vertrek data: kun je het hoogseizoen vermijden dan scheelt dat veel geld. De maanden april/mei en sept/okt zijn goede maanden voor de temperatuur, drukte en deals.

 • Het weekend: de weekenden in Vegas zijn het duurste. Kun je deze vermijden door bijvoorbeeld een uitstapje naar een andere locatie is dit vaak voordeliger. Verblijf je toch in het weekend in Las Vegas, dan is downtown of off-stip goedkoper.

 • Aantal dagen: hoelang wil je verblijven in Las Vegas heeft natuurlijk invloed op de prijs. Meer dagen zijn vaak duurder, maar kijk altijd even. Soms is een dag langer maar een paar tientjes duurder en je haalt toch meer uit de vakantie. Ook het verschuiven van een dag eerder of later kan soms zomaar veel schelen.

 • De locatie: op de strip is de hotels over het algemeen duurder. Zeker de grote luxe resorts. Maar vergelijk altijd, door de week kun je zomaar heel voordelig in de top resorts terecht. Daarnaast is het voor de eerste keer Vegas wel fijn als je op de strip verblijft voor meer quality time ter plaatse.

 • De ruimbagage: bij sommige pakketdeals zit de ruimbagage niet bij inbegrepen, reken dan zeker op zo'n €60,- per koffer per persoon per traject.

 • De resortfee: bij bijna all resorts zowel op de strip, downtown en offstrip komt er ter plaatse nog resort fee bij. Dit is een verplicht bedrag rond $50,- per nacht per kamer. Reken dit mee in je vakantie prijs en let op somige resorts zonder resort fee zijn in totaal niet altijd goedkoper. Voor meer informatie over de resort fee klik hier.


Welke boeking opties zijn er allemaal?

Er bestaan diverse boekingsopties voor een stedentrip naar Las Vegas. Je kunt zelf alle elementen apart samenestellen, je wensen doorgeven aan een reisagent, een fysiek of online reisbureau raadplegen, of kiezen voor prijsbrekers met aanbiedingen. Het is handig om te bedenken hoe je wilt boeken en vervolgend de passende opties te verkennen. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, en natuurlijk speelt het prijsverschil tussen de opties een grote rol. Wil je gemak en comfort, of vind je het leuker om alles zelf uit te zoeken? Misschien is een combinatie van beide iets voor jou. Hieronder staan korte voor en nadelen en verderop in het artikel gaan we verder door op de beste prijs deals en de reisagent optie.


Het Reisbureau

Voordeel: Het reisbureau is een uitstekende keuze als je geen gedoe wilt en geld niet de grootste rol speelt. Je kunt er snel een reis laten boeken zonder al te veel moeite.

Nadeel: Meestal zijn er geen Las Vegas specialisten, wat betekend dat er weinig expertise is. Dit kan grote gevolgen hebben tijdens je reis, zoals een slechte locatie, geen Vegas resort maar een gewoon hotel in de stad, geen planning en je mist quality time, onverwachte kosten te plaatse en vaak betaal je ook nog eens de hoofdprijs.


Reisagent

Voordeel: Je hebt de mogelijkheid om de reis volledig op maat te laten samenstellen naar jouw wensen. Samen met een expert kun je aan de slag gaan, zodat je de voorpret kunt ervaren terwijl je toch profiteerd van deskundige hulp. Je kunt duidelijk je budget aangeven en de beste opties binnen dat budget kiezen, wat zorgt voor gemak en een betere kwaliteit van de reis.

Nadeel: Je kan een reisagent tegen komen die geen Las Vegas ervaring heeft, zoek dan ook de goede uit. En controleer voor de garangtie of deze is aangesloten bij de juiste instanties.

Op zoek naar een Las Vegas reisagent

Als je graag advies wilt van een echte Las Vegas reisagent, neem dan contact op met Dominique van 80Travel. Met meer dan 12 jaar ervaring in Las Vegas en roadtrips door de Verenigde Staten, kun je hier terecht om jouw droomreis naar Las Vegas te bespreken en samen te stellen.


Zelf boeken

Voordeel: Het zelf boeken van je reis is een groot deel van de voorpret, waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Als je hier veel tijd aan besteedt, kun je ook nog eens geld besparen.

Nadeel: Het vergt veel tijd om alles uit te zoeken, en soms mis je essentiele reiservaringen, waardoor keuzes die aanvankelijk verstandig leken achteraf problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld, je probeert geld te besparen, maar ter plaatse komen er onverwahte kosten bij, en het kan je ook kostbare vakantie tijd kosten om dingen bij te sturen / op te lossen. Daarnaast mis je ook bepaalde garantie(s) omdat je geen pakket/touroperator voorwaarden hebt.


Prijs deal pakketten

Voordeel: Soms vind je online via advertenties ineens een aantrekkelijke aanbieding, bijvoorbeeld van eenv vakantiediscounter, Tui, KLM of Expedia. Hier kun je zomaar een goede deal vinden die je niet zo makkelijk ergens anders vind voor die prijs.

Nadeel: De voorwaarden zijn vaak onduidelijk en de aanbieding geldt meestal alleen voor spcifieke data. Dit betekent dat er weinig flexibiliteit is en er vaak verborgen kosten zijn. Het is dus belangrijk om extra goed op te letten of dit echt een goede deal is, of dat je simpelweg wordt verleid zonder dat het echt voordelig is.


Boek een deal bij Expedia

Als je op zoek bent naar de meest voordelige pakketreisdeal en zelf wilt boeken, dan is Expedia de beste optie. Het is een betrouwbaar bedrijf met goede recenties en een Nederlandstalige helpdesk die gemakkelijk te bereiken is. We hebben ook meerdere keren ervaren dat ze flexibel omgaan met wijzigingen en annuleringen. Er zijn echter een paar punten om in gedachten te houden, zodat je duidelijk weet wat je boekt en de prijs transparant blijft. Hieronder hebben we die voor je op een rijtje gezet.

voorbeeld Las Vegas deal van expedia
 • De totaal prijs is pas op het einde echt zichtbaar, je moet dus echt alle stappen doorlopen.

 • De resort fee staat op het einde los vermeld en moet ter plaatse betaald worden.

 • Het beste is de vluchten van dezelfde maatschappij te combineren, mocht er iets zijn heb je betere voorwaarden.

 • Controleer op het einde, indien gewenst de ruimbagage er ook echt bij zit bij de klasse.TIP: Verblijf je een week in Las Vegas en gebruik je verschillende hotels? Dan is het vaak voordeliger om de expedia deal met de weekend overnachtingen te boeken en dan de andere hotel(s) los te boeken.


TIP: Boek expedia via de www.lasvegasnl.nl website om mee te doen in de loterij met leuke Las Vegas prijzen. Stuur LasVegasNL een bericht als je geboekt hebt om mee te doen.
Disclaimer: Gegevens kunnen veranderen we doen ons uiterste best om up to date informatie te bieden. Voor tips opmerkingen contact Las Vegas NL of laat een bericht achter in de comments.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page