top of page
80052B2C-FAF9-4F07-B92C-C6253C6A105A_1_201_a.heic

CIRCUS CIRCUS

CIRCUS CIRCUS RESORT ***

Circus Circus resort; het grootste permanente Circus in de wereld. Het thema is heel goed doorgevoerd met de circus acts en de kermis spelletjes.

Dit resort word vaak aanbevolen door verschillende Nederlandse reisbureaus.

Dit komt omdat het aangeschreven staat als familie bestemming en het zeer goedkoop is en ze een mooie marge hier op kunnen pakken.

Maar van de Vegas resorts aan de strip is dit wel een van de slechte resorts!

Alles is eigenlijk echt heel oud en uitgeleefd, ze zijn nu wel bezig met renovaties maar in okt 2022 zag ik daar weinig van. De eetopties zijn dan wel goedkoop maar ook niet aan te bevelen, de kamers zijn volgens recensies oud en vies. Zeker het motel gedeelte, het casino en de gangen voelen klein aan en oubollig. Ook ruikt het tapijt vies en merk je ook aan het personeel dat het allemaal wat minder mooi en netjes is dan de andere Vegas resorts.

De locatie is niet goed, het is aan de noord kant van de strip. En ondanks dat in dit gebied nu veel nieuwe projecten zijn is het echt ver weg van de leuke resorts op de strips en is de buurt niet zo prettig. Zeker savonds niet.


Het heeft een rijke historie en het gebouw met de adventure dome is echt gaaf gebouwd. Maar net als alles bij Circus is het nogal vergaande glorie.

'Een budget resort op een niet zo'n fijne locatie. Gericht op families, maar het is dan ook echt heel druk en hectisch vaak met kinderen. Het is leuker om er een kijkje te nemen dan er echt te verblijven. Alle andere resorts zijn beter op de strip en zeker bij een kort verblijf haal je daar meer quality time uit je vakantie'.

CIRCUS RESORT FACTS

2880 South Las Vegas Boulevard, NV 89109
Las Vegas.        tel : +1 (702) 734 0410

Locatie     : Noordkant vd strip

Thema      : Circus 

Rewards    : Plaza Rewards

Prijzen      : budget €

Dollar Sign

Resort fee : $37,42 pnpk

Dollar Sign

Parkeren   : gratis voor hotelgasten
    tegen betaling plek voor camper

Fast Food
Dancing in Red
Image by Dale Staton
Las vegas NL logo.png
logo-onetime-2000x718.png