top of page
lv exc front X.png

EXCALIBUR

EXCALIBUR ***/

Het Excalibur resort is een van de goedkoopste opties op de strip. Wel is het al sterk verouderd dus een kamer upgrade is aangeraden. Er komen veel families door het aanbod voor kinderen en groepen vrienden en studenten die een budget hotel zoeken met toch alle Las Vegas allure.


Het resort is ingericht met een middeleeuws thema van Koning Arthur. Het thema komt overal naar voren met het gebouw als een kasteel, het zwaard in de lobby, een echte arena met een show van koning Arthur zijn ridders en paarden.

De locatie ligt ten zuiden van de Las Vegas boulevard aan het begin van de 'strip'. Naast Excalibur ligt de piramide Luxor en aan de andere kant het New York New York resort. Tegenover het resort liggen Tropicana en MGM Grand. 

Het casino heeft lagere speeltafels en is overzichtelijk, dit trekt jeugd aan. En door het aanbod voor kinderen zoals de game hall en het zwembad prima voor families.

Een prima budget hotel voor het zuiden van de strip voor families en jongeren.
Vaak word dit hotel gekozen voor de 1e keer Las Vegas, vanwege het budget.
TIP: Dick's last resort met een groep bezoeken.

Fast Food
Dancing in Red
Image by Dale Staton

EXCALIBUR RESORT FACTS

3850 Las Vegas BLVD South, NV 89109
Las Vegas.        tel : +1 (702) 597 7777

Locatie     : zuiden van de strip

Thema      : Middeleeuws, Camalot 

Rewards    : M life Rewards

Prijzen      : budget €

Dollar Sign

Resort fee : $39,67 pnpk

Dollar Sign

Parkeren   : va $15,- pd bij MGM resorts

Las vegas NL logo.png
logo-onetime-2000x718.png

FOOD & DRINKS

FOOD & DRINKS

In het Excalibur zijn genoeg eten en drinken plekken te vinden. Voornamelijk aan de goedkope kant voor de Las Vegas strip. 
naast hun uitgebreide foodcourt en er een gezellige familie stijl Italiaan en een sportsbar voor de snelle hap en toch even een leukere ambiance. Natuurlijk heeft het resort een steakhouse, deze is wel aan de duurdere kant maar via Myvegas kan er voor korting gespaard worden. Ook heeft Excalibur een bekend restaurant in huis namelijk Dick's last resort, hier kun je naast eten ook voor gek gezet worden. Ook al eet je hier niet even langs lopen en kijken naar andere klanten is best grappig.

CAMELOT STEAKHOUSE

Prima steakhouse voor redelijke prijzen op de strip. Rustige ambiance en een mooi cocktail menu voor bij de steak opties.
Reserveren word aangeraden.

Er is een groepsmenu mogelijk 'Camelot Feast' voor $100,- pp voor groepen tot 12 personen.