Planet Hollywood resort

PLANET HOLLYWOOD

PLANET HOLLYWOOD RESORT ****

Planet Hollywood is een prachtig groot resort in Las Vegas met een aantal echte goede pluspunten. Wat het ook tot een van de beste prijs kwaliteit resorts maakt op de Strip. En dus ook een favoriet bij de vele Nederlanders en Belgen.

 
Dit resort heeft het Hollywood thema en spreek veel mensen aan tussen de 25 en 50 jaar. Het interieur is strak en modern en er hangt een 'club' vibe in het resort.
Bij binnenkomst wordt je gelijk verwelkomt door de luiden DJ muziek.

De Miracle Miles shops aan het resort gelegen hebben goede winkels, er is een theater en vooral veel goede food & drink deals. Dit is ook een reden om heen te gaan als je geen hotel gast bent.

 

Het pool deck is zeer uitgebreid en heeft 2 zwembaden en een 'Flowrider' surfpool.
Er zijn in vergelijking met andere resort heel veel gratis ligbedden opties.

De locatie is in het midden van de strip, schuinte over de Bellagio met prachtig uitzicht op de fonteinen. Aan de rechterkant ligt het Paris hotel en aan de linkerkant komt een gloed nieuw resort.

Top resort kwa locatie met een moderne hippe sfeer, door de Miracle miles shops en de redelijke hotel prijzen echt een van de beste deals die er op de strip te krijgen zijn.

Fast Food
Dancing in Red
Image by Dale Staton

PH RESORT FACTS

3667 Las Vegas BLVD South, NV 89109
Las Vegas.        tel : +1 (866) 919 7472

Locatie     : midden van de strip

Thema      : Hollywood, hip 

Rewards    : Caesars Rewards

Prijzen      : budget €€€

Dollar Sign

Resort fee : $45,95 pnpk

Dollar Sign

Parkeren   : $, gratis bij Miracle Mile

Las vegas NL logo.png
logo-onetime-2000x718.png
 

FOOD & DRINKS

Planet Hollywood is een van de beste plekken om te gaan eten en drinken. Naast de restaurant opties in het resort hebben ze met het aanliggende 'Miracle Miles Shops' heel veel keuze.
Ook zijn hier verschillende plekken te vinden met goede food&drink 
deals. Met toppers als de Ocean One Grill 5$ deals, de Blondies bar met happy hour specials en de Pampas all you can eat deals is dit een super plek om heen te gaan.

GORDON RAMSEY BURGER LV

Een van de vele Gordon Ramsey restaurants in Las Vegas. Dit is een heel fijn restaurant gefocust op 'burgers'. Mooie ambiance en niet al te duur.
Reserveren echt aanbevolen, er zijn ook opties voor grote groepen en om het eten op te halen 'take out'.

CAFE HOLLYWOOD