top of page

Viva Las Vegas; update September 2022

De mooiste maand van het jaar voor een Vegas bezoekje! De temperaturen zijn weer aangenamer, de zwembaden nog lekker open en de drukte met vakantie gangers neemt weer een beetje af. En het is ook een maand waar je vaak mooie deals kan scoren voor een goede hotel/vlucht combo. Wel even opletten of de evenement dagen dan is het vaak duurder.


Daarnaast staan er grote festivals op de kalender en zijn er tal van grote optredens deze maand. Ook gaat de NFL (American Football) en de NHL ( Ijshockey) weer van start wat zorgt voor enthousiaste sportfans.


September begint gelijk al lekker met het Labor day weekend! De grote DJ zijn in de stad en de zwembaden zitten volgepland met pool party's. Labor dat is een Amerikaanse en Canadese nationale feestdag om de dag van de arbeid te vieren. Maar over het algemeen houd dat vaak in dat er naast de parades overal in Amerika grote feesten worden gegeven.


Las Vegas NL magazine

Het september magazine zit weer vol met leuke items over natuurlijk Las Vegas! Deze maand aandacht voor tips bij vluchtvertragingen, het Marvel S.T.A.T.I.O.N. en een roadtrip naar 7 Magic Mountains. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg een herinnering bij een nieuwe uitgave van het magazine. KLIK HIER voor het Las Vegas NL september magazine

Events in september

Wat is er in Las Vegas allemaal te doen naast de vaste attracties, resorts en shows? Hieronder een aantal leuke evenementen. Mocht je er toch zijn misschien zit er iets voor jouw bij.

 • 2-5 Labor day weekend Nationale feestdag van de arbeid, meer info

 • 11 NFL American Football Las Vegas Raiders vs LA Chargers, meer info

 • 13-18 Las Vegas Baseball Las Vegas Aviators vs Tacoma, meer info

 • 16 Mexico Independence day Onafhankelijkheid dag van Mexico

 • 16-18 Amazing Comic Con Comic Con / strip helden evenement, meer info

 • 16-18 Big Horn Gay Rodeo Rodeo show, meer info

 • 16-18 Life is Beautiful festival Downtown feest, muziek/art/food, meer info

 • 18 NFL American Football Las Vegas Raiders vs Arizona Cardinals, meer info

 • 21-25 Las Vegas Baseball Las Vegas Aviators vs Reno, meer info

 • 23-24 Iheart Music frastival Radio zender muziek feesten, meer info

 • 25 NFL American Football Las Vegas Raiders vs Tennessee Titans, meer info

 • 26 NHL Ijshockey game Las Vegas Golden Knights vs LA kings, meer info

 • 28 NHL Ijshockey game Las Vegas Golden Knights vs Colorado, meer info

 • 30 NHL Ijshockey game Las Vegas Golden Knights vs San Jose, meer info

Het Labor Day weekend trekt alle grote DJ's van de wereld aan en er zullen dan ook overal optredens zijn in de clubs en de pool parties. Ook staan verschillende headliners weer klaar in Vegas: Duran Duran, country ster Luke Bryan, Usher, Imagion Dragons World tour op 10 sept, Shania Twain en Aerosmith gaat het weer proberen.

Onetime goes 2 Vegas!

De laatste voorbereidingen zijn in gang gezet om begin Oktober met 39 gokkers Vegas te gaan verslaan. Ben jij gek van Vegas en hou je wel van een gokje? Op de socials van Onetime en de LasVegasNL Facebook groep zullen veel (live) updates gedeeld gaan worden. Ga virtueel met ons mee op reis naar Vegas! Tijdens de trip worden er ook pouletjes gemaakt om samen te proberen een mooie prijs te winnen. Nu maak je kans om 1 aandeel ter waarde van $50,- als je op de Facebook van LasVegasNL verteld waarom je ons gaat volgen tijdens de Vegas reis en WIN een aandeel!

Mocht je gewoon zelf ook mee willen doen in een van de challenges contact ons.Las Vegas nieuwtjes

Wat kun je verwachten aan nieuwtjes in Las Vegas; de kamers van New York worden gerenoveerd, publieks favoriet PBR restaurant moet weg en de verkoop van de Formule 1 tickets gaat van start. Nu zijn er altijd heel veel veranderingen en nieuwtjes in Las Vegas en teveel om op te noemen eigenlijk. Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van een aantal nieuwtjes.


New York New York renovaties

New York New York gaat beginnen aan een $63,- miljoen kostende renovatie.

Eindelijk worden de kamers aangepakt, dit super gezellige resort met een leuk casino bezoeken we altijd graag. Nu word het thema leuk doorgevoerd door middel van de New York stijl, gele taxi's en New Yorkse 'appartementen' idee bij de nieuwe hotel kamers. We zijn benieuwd!


Project 63 ; Ocean Prime

Het nieuwe gedeelte tussen de Aria en de Cosmopolitan krijgt naast de vele luxe shops ook op de 4e verdieping een nieuw top restaurant. Ocean Prime zou in 2023 klaar moeten zijn en voor het restaurant word zo' $20,- miljoen uitgetrokken en bied dan ook plek aan wel 400 mensen. Het is een luxe Steak en Seafood restaurant.


Cabinet of Curiosities

Met de overgang van Bally's naar Horseshoe is er een nieuwe bar bijgekomen. Cabinet of Curiosities is een soort Speakeasy bar met verschillende raadsels en puzzels. Een bar maar ook een soort escape room, de bedoeling is bepaalde sleutels te bemachtigen die toegang geven tot een geheime speakeasy in de bar zelf.


Food & Drinks

Het PBR restaurant aan de voorkant van Planet Hollywood moet na 12 jaar weg, er word geen nieuwe lease afgegeven voor het bedrijf en ze gaan nu op zoek naar een nieuwe lokcatie.


De Mandalay Bay krijgt een Flanker Kitchen & Sports bar wat in 2023 open zal gaan. Hier kun je actief bezig zijn met entertainment zoals virtual golf, karaoke en sport kijken.

Nog meer nieuwtjes

- Voor de Formule 1 is het mogelijk je al aan te melden om kans te krijgen om kaarten te kopen. Dat kan via deze link in vorm van een donatie van $7,77. Dit is geen garantie op tickets.

- Ga je op roadtrip of wil je dag trip vanuit Vegas willen doen? Goed nieuws Death Valley is weer hersteld en de wegen na de wateroverlast weer gerepareerd.

- Bij het Vegas sign noord worden 2 show gils vervagen door 2 nieuwe, grotere signs.

- Lyft is een samenwerking begonnen met Motionals om een robottaxi service aan te bieden. De eerste ritten zullen allemaal onder toezicht zijn van een service medewerker.