top of page
  • Foto van schrijverLASVEGAS NL

Las Vegas Food Challenges

Bijgewerkt op: 29 mei 2021

Amerika het land van de 'fast food ketens' !? Nee jo naast de grote ketens die we allemaal wel kennen zoals Mc Donalds, Taco Bell, Wendy's en Burger King heeft Amerika veel culinaire hoogstandjes en prachtige streek gerechten. Maar dat voor een andere keer nu is het tijd voor 'eet uitdagingen' in Las Vegas! Hieronder hebben we een aantal bizarre / gekke uitdagingen voor jullie uitgezocht die in Las Vegas te doen zijn. Wil beroemd worden in Las Vegas en op de wall of fame komen, je vrienden eens lekker uitdagen of heb je gewoon honger :-). Kies dan een uitdaging hieronder uit en ga er voor tijdens de volgende Las Vegas trip! En mocht je een van deze food challenges voltooien binnen de voorwaarden, stuur dan het bewijs op naar ons en kom op de 'Las Vegas NL wall of fame' en natuurlijk krijg je ook van ons een surprise Las Vegas goodie bag!


QUADRUPLE BYPASS BURGER at Heart Attack Grill BURGER

Heart Attack Grill in downtown Las Vegas is een restaurant met een 'hospital' thema. Dr. Jon is de eigenaar en vecht al sinds 2005 tegen anorexia. Alles hier draait om zoveel mogelijk calorieën te eten, en lukt het niet om je burger op te eten? Dan staan de zusters klaar om je publiekelijk billenkoek te geven met een houten plank ;-). gerecht : Quadruple Bypass Burger van 9983 calories, Quadruple Octuple 4 burgers, 8 slices of chees, ui, 20 pieces of bacon, tomaat en saus locatie : 450 E Fremontstreet in downtown Las Vegas kosten : ongeveer $23,-

winst : betalen en met de gratis rolstoel service naar de auto gebracht verlies : betalen en get spanked ! notes : weeg jij boven de 350 lbs /158 kilo dan eet je hier gratis! (voor de deur wegen)

Is deze burger te makkelijk voor jou? Ga dan voor de Octuple bypass burger met 8 burgers van bijna 20.000 calorieën met lekker veel chilli er over heen !

THE DOUBLE DOWN at Slice of Pizza Las Vegas PIZZA

Pizza lover? Dan is dit misschien wel een uitdaging voor jou. Slice of Pizza is een hele gezellige pizza kitchen en bar in de shopping mall tussen het Mandalay Bay resort en het Luxor resort. Voor deze uitdaging krijg je maar een uur de tijd en alles moet op. Daarnaast mag je niet ziek worden of opstaan dan word je gediskwalificeerd.


gerecht : ruim 3 kilo pizza van 18 inch met salami,

ham, peperoni, ui, champions, kaas mozzarella, bacon en jalepenos locatie : Mandalay Shops tussen Mandalay / Luxor kosten : $50,- (gratis als je wint)

winst : de pizza is gratis, $100,- pizza voucher, foto op wall of fame en een T-shirt verlies : de pizza betalen notes : record 19min en 31 seconde!, er zijn maar 4 winnaars tot nu toe ;-)


THE BIG T-BONER at Dicks Last resort Las Vegas STEAK

Klaar om vernederd te worden bij Dick's Last Resort in Las Vegas! Met een lokatie in het Excalibur resort en een nieuwe in Downtown Las Vegas. Eten in dit restaurant is een hele belevenis van humor en sarcasme. En daar hoort ook weer een food challenge bij en alles moet op binnen een uur!


gerecht : een 48 oz steak, macho nacho appetizer,

huis salade en een dubbele portie mashed patatos en broccoli locatie : in Excalibur resort en downtown Las Vegas kosten : $79,95

winst : het eten gratis, T-shirt en een foto op the wall verlies : het eten betalen en aan de schandpaal notes : alles moet op binnen 1 uurCHAMPION BURRITO CHALLENGE at La Salsa Cantina Las Vegas BURRITO

Let's go Mexico! Dit is een uitdaging van een mega gevulde Burrito. Krijg je deze Burrito op in een keer zonder op te staan en spoel het weg met een lekker drankje van zo'n ander halve liter. Lukt het niet dan heb je in ieder geval genoeg gegeten voor een prima prijsje.


gerecht : super Burrito van ongeveer 2 kilo en een Yardlong drink locatie : La Salsa Cantina in Miracle miles shop PH kosten : ongeveer $20,- (ligt aan de extras)

winst : win een T-shirt en het glas mag je houden verlies : betalen notes : ook al win je er moet betaald worden, en alles moet op in 1 zitBAR GAMBLE at Born And Raised (BAR) Las Vegas. BURGERS

Bij Born And Raised een burger sports bar off strip hebben ze de 'Bar Gamble' challenge. Hier kun je 16 sliders (burgers) zelf uitkiezen. Daarnaast krijg je nog een groot bord met friet en buffalo saus eroverheen. Dit moet op binnen 30 minuten :-).


gerecht : 16 sliders naar keuze met een berg friet locatie : 7260 S Cimarron road LV (15min vd strip) kosten : $75,-

winst : eten gratis en T-shirt verlies : eten betalen notes : moet onder 30 minuten en het record staat op 17 minutenMissen we een echte aanrader die in deze lijst zou moeten? Laat het ons weten via contact! Let op! De verschillende challenges en voorwaarden kunnen veranderen, ga je een challenge aan vraag dan altijd de huidige voorwaarden na.175 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


LASVEGAS NL
LASVEGAS NL
Jan 09, 2022

Ben bij 'Slice of Pizza' geweest, leuke tent en prima pizza voor Amerikaanse begrippen. Ik had een 'normale' met van alles erop en deze viel best zwaar ik zou die 'double down' niet eens meer proberen! 🤣🍕

Like
bottom of page