top of page

Las Vegas Baseball

Amerika is een echt sport land, zo zijn er tal van populaire sporten. Het is dan ook aan te raden een sport wedstrijd te bezoeken bij een Amerika vakantie, zelfs als je niet zo van sport houd. Het gaat vooral om de beleving van de sport en de Amerikanen zelf. Een daarvan is Baseball of te wel Honkbal. Las Vegas heeft een team in de Minor League Baseball genaamd de 'Las Vegas Aviators', tot 2019 waren dit de 51's. Dit team is een directe partner van de Oakland A's een Major league team en mocht je denken Minor League is toch niet het echte werk? Dit team levert dus ook spelers aan de Major League.

Cashman Field tot 2018 Mascot 51's Ballpark vanaf 2019


Bezoek zelf een baseball game

Een wedstrijd bezoeken tijdens de vakantie is een leuk uitje, deze sport maakt deel uit van de Amerikaanse cultuur en 'way of living'. Hieronder wat informatie:

  • Las Vegas Ballpark adres: 1650 S Pavilion Center drive

  • ongeveer 20-25 min van de strip

  • tickets va $15,- pp, op Aviator site

  • Uber/lyft kost ongeveer $30,- per rit

  • wedstrijden beginnen vaak om 19:05

Maak er een leuk uitje van

Het Baseball Park ligt aan de westkant van Las Vegas in Summerlin. Dit is een welvarende wijk en bij het stadion zijn leuke dingen te doen. Zo ligt het vlakbij de Summerlin Mall, een groot winkel centrum met veel restaurants en shops. En bij het Red Rock casino resort. Aangezien veel wedstrijden rond 19:00 avonds beginnen kun je in de middag die kant al op gaan, en dan gaan shoppen of een kijkje nemen in het Red Rock resort. Er zijn ook veel diner opties maar in het stadion zelf is ook genoeg te halen zoals nachos en hotdogs ;-).