top of page
  • Foto van schrijverLASVEGAS NL

80 Gratis dingen te doen in Las Vegas

Las Vegas is 'de' entertainment stad van de wereld! Er is zoveel te doen dat zelfs met een 'to do list' er altijd tijd te kort is. Dat maakt deze stad dan ook zo leuk om meerdere keren te bezoeken.


Het voordeel van Vegas is ook dat er na verschillend aanbod in allerlei prijsklasse, en dus ook altijd wel iets leuks te doen voor elk budget. Er ontzettend veel 'gratis' activiteiten zijn.


De nummer 1 to do in Vegas vinden we; 'lekker door de resorts heen wandelen'. Elk resort zit vol met restaurants, leuke bars, natuurlijk een casino, show/tentoonstelling aanbod, en verschillende bezienswaardigheden. Vaak gekke, bizarre en prachtige dingen om te bekijken.


Hieronder is onze 'Top 80 Gratis to do's' vind je een aanbod met allemaal leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Vele van deze bevinden zich in een van de beroemde resorts.

Neem de lijst lekker door en stel jou 'Bucketlist' op voor het volgende LAS VEGAS bezoek!

Bucketlist

Het is begrijpelijk als je na het zien van al deze leuke activiteiten een beetje overrompeld bent. Dat hoort ook wel een beetje bij Las Vegas, en sterker nog het aanbod breid zich ook constant uit en word aangepast. Mocht je voor het eerst naar Las Vegas gaan en echt geen idee hebben wat je nou echt moet doen bij een eerste bezoek, neem dan contact op met ons voor meer informatie. Of bezoek onze nieuwe blog die binnenkort online komt voor 'het eerste Vegas bezoek'.Voor tips / opmerkingen contact Las Vegas NL and 'See you next month'!

Gegevens kunnen veranderen we doen ons uiterste best om up to date informatie te bieden.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page